🔥Kostenloser weltweiter Versand bei Bestellungen über 39 €🔥 Erhalten Sie Ergebnisse oder Ihr Geld zurück💴!

Dauer des Dienstes

OVERSIKT

Gjennom hele nettstedet refererer termene "vi", "oss" og "vår" til cvreozuk.com. Vi tilbyr dette nettstedet, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester som er tilgjengelige fra dette nettstedet til deg, brukeren, betinget av din aksept av alle vilkår, betingelser, retningslinjer og merknader som er angitt her.

Ved å besøke vårt nettsted og/eller kjøpe noe fra oss, deltar du i vår "Tjeneste" og godtar å være bundet av følgende vilkår og betingelser ("Tjenestevilkår", "Vilkår"), inkludert de tilleggsvilkår og -betingelser og retningslinjer som refereres til her og/eller er tilgjengelige via hyperkobling. Disse Tjenestevilkårene gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert, uten begrensning, brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, handelsmenn og/eller bidragsytere av innhold.

Vennligst les disse Tjenestevilkårene nøye før du får tilgang til eller bruker vårt nettsted. Ved å få tilgang til eller bruke noen del av nettstedet, godtar du å være bundet av disse Tjenestevilkårene. Hvis du ikke godtar alle vilkårene og betingelsene i denne avtalen, kan du ikke få tilgang til nettstedet eller bruke noen tjenester. Hvis disse Tjenestevilkårene anses som et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset til disse Tjenestevilkårene.

Alle nye funksjoner eller verktøy som legges til i den nåværende butikken skal også være underlagt Tjenestevilkårene. Du kan når som helst gjennomgå den nyeste versjonen av Tjenestevilkårene på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte noen del av disse Tjenestevilkårene ved å legge ut oppdateringer og/eller endringer på vårt nettsted. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden periodisk for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet etter at noen endringer er lagt ut, utgjør aksept av disse endringene.

Vår butikk er vert på Shopify Inc. De gir oss den elektroniske e-handelsplattformen som gjør det mulig for oss å selge våre produkter og tjenester til deg.

SEKSJON 1 - VILKÅR FOR NETTBUTIKK

Ved å godta disse Tjenestevilkårene, representerer du at du er minst myndighetsalder i din stat eller provins av bopel, eller at du er myndighetsalder i din stat eller provins av bopel og du har gitt oss ditt samtykke til å tillate noen av dine mindreårige avhengige å bruke dette nettstedet.

Du kan ikke bruke våre produkter til noen ulovlig eller uautorisert hensikt, heller ikke, ved bruk av Tjenesten, bryte noen lover i din jurisdiksjon (inkludert, men ikke begrenset til, opphavsrettslovene).

Du må ikke overføre noen ormer eller virus eller noen kode av destruktiv natur.

Et brudd eller brudd på noen av Vilkårene vil resultere i en umiddelbar avslutning av dine Tjenester.

SEKSJON 2 - GENERELLE VILKÅR

Vi forbeholder oss retten til å nekte service til noen av en hvilken som helst grunn til enhver tid.

Du forstår at ditt innhold (ikke inkludert kredittkortinformasjon), kan bli overført ukryptert og innebære (a) overføringer over forskjellige nettverk; og (b) endringer for å tilpasse og tilpasse til tekniske krav for tilkobling av nettverk eller enheter. Kredittkortinformasjon er alltid kryptert under overføring over nettverk.

Du godtar å ikke reprodusere, duplisere, kopiere, selge, videreselge eller utnytte noen del av Tjenesten, bruk av Tjenesten, eller tilgang til Tjenesten eller noen kontakt på nettstedet gjennom hvilken tjenesten tilbys, uten uttrykkelig skriftlig tillatelse fra oss.

Overskriftene som brukes i denne avtalen er inkludert for bekvemmelighetens skyld og vil ikke begrense eller på annen måte påvirke disse Vilkårene.

SEKSJON 3 - NØYAKTIGHET, FULLSTENDIGHET OG AKTUALITET AV INFORMASJON

Vi er ikke ansvarlige hvis informasjon gjort tilgjengelig på dette nettstedet ikke er nøyaktig, fullstendig eller aktuell. Materialet på dette nettstedet er kun gitt for generell informasjon og bør ikke stoles på eller brukes som eneste grunnlag for å ta beslutninger uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer fullstendige eller mer aktuelle informasjonskilder. Enhver tillit til materialet på dette nettstedet skjer på egen risiko.

Dette nettstedet kan inneholde visse historiske opplysninger. Historiske opplysninger, nødvendigvis, er ikke aktuelle og er kun gitt for din referanse. Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på dette nettstedet når som helst, men vi har ingen forpliktelse til å oppdatere noen informasjon på vårt nettsted. Du godtar at det er ditt ansvar å overvåke endringer på vårt nettsted.

SEKSJON 4 - ENDRINGER TIL TJENESTEN OG PRISER

Prisene for våre produkter er gjenstand for endring uten varsel.

Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre eller avbryte Tjenesten (eller noen del eller innhold derav) uten varsel til enhver tid.

Vi skal ikke være ansvarlige overfor deg eller noen tredjepart for noen endring, prisendring, suspensjon eller avvikling av Tjenesten.

SEKSJON 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis aktuelt)

Visse produkter eller tjenester kan være tilgjengelige utelukkende online via nettstedet. Disse produktene eller tjenestene kan ha begrensede mengder og er underlagt retur eller bytte bare i henhold til vår Returpolicy.

Vi har gjort vårt beste for å vise så nøyaktig som mulig fargene og bildene av våre produkter som vises i butikken. Vi kan ikke garantere at din dataskjerms visning av noen farge vil være nøyaktig.

Vi forbeholder oss retten, men er ikke forpliktet, til å begrense salget av våre produkter eller Tjenester til noen person, geografisk region eller jurisdiksjon. Vi kan utøve denne retten fra sak til sak. Vi forbeholder oss retten til å begrense mengdene av alle produkter eller tjenester som vi tilbyr. Alle beskrivelser av produkter eller produktpriser er gjenstand for endring når som helst uten varsel, etter vårt eget skjønn. Vi forbeholder oss retten til å avvikle ethvert produkt når som helst. Ethvert tilbud for ethvert produkt eller tjeneste gjort på dette nettstedet er ugyldig der det er forbudt.

Vi garanterer ikke at kvaliteten på noen produkter, tjenester, informasjon eller annet materiale kjøpt eller innhentet av deg vil oppfylle dine forventninger, eller at noen feil i Tjenesten vil bli rettet.

SEKSJON 6 - NØYAKTIGHET AV FAKTURERING OG KONTOINFORMASJON

Vi forbeholder oss retten til å nekte enhver ordre du legger inn hos oss. Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller kansellere mengder kjøpt per person, per husstand eller per ordre. Disse begrensningene kan inkludere ordre lagt inn av eller under samme kundekonto, samme kredittkort, og/eller ordre som bruker samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. I tilfelle vi gjør en endring i eller kansellerer en ordre, kan vi forsøke å varsle deg ved å kontakte e-posten og/eller faktureringsadressen/telefonnummeret som ble oppgitt på tidspunktet bestillingen ble gjort. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller forby ordre som, etter vårt eget skjønn, synes å være lagt inn av forhandlere, videreselgere eller distributører.

Du godtar å gi gjeldende, fullstendig og nøyaktig kjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp gjort i vår butikk. Du godtar å umiddelbart oppdatere din konto og annen informasjon, inkludert din e-postadresse og kredittkortnummer og utløpsdatoer, slik at vi kan fullføre dine transaksjoner og kontakte deg etter behov.

For mer detaljer, vennligst gjennomgå vår Returpolicy.

SEKSJON 7 - VALGFRIE VERKTØY

Vi kan gi deg tilgang til tredjeparts verktøy som vi verken overvåker, har kontroll over eller input til.

Du erkjenner og godtar at vi gir tilgang til slike verktøy "som de er" og "som tilgjengelige" uten noen garantier, representasjoner eller betingelser av noe slag og uten noen