🔥Kostenloser weltweiter Versand bei Bestellungen über 39 €🔥 Erhalten Sie Ergebnisse oder Ihr Geld zurück💴!

Hinweis zum Datenschutz

PERSONVERNERKLÆRING 

Takk for at du besøker nettstedet vårt. Vi er forpliktet til å tilby en spennende og trygg handleopplevelse på nettet og et høyt nivå av personlig service som er synonymt med selskapet. Denne forpliktelsen inkluderer å respektere og beskytte personvernet til dine personlige opplysninger.

Denne personvernerklæringen beskriver hvilke typer informasjon vi samler inn fra og om deg når du besøker nettstedet vårt (hver av dem et "nettsted"). Nettstedene og all funksjonalitet og alle funksjoner på disse omtales samlet som "tjenestene". Denne personvernerklæringen forklarer også hvordan selskapet kan bruke og dele personopplysningene dine, samt din mulighet til å kontrollere visse former for bruk av dem.

Ved å bruke tjenestene godtar du innsamling, bruk og utlevering av opplysningene dine som beskrevet i denne personvernerklæringen, inkludert overføring til og lagring av personopplysningene dine i USA/Canada/Hong Kong, og godtar bruksvilkårene som er innlemmet ved referanse. Hvis du ikke godtar dette, ber vi deg om å ikke få tilgang til eller bruke tjenestene.

Q: Hvilken informasjon samler Selskapet inn?

A: Selskapet kan samle inn informasjon fra eller om deg på følgende måter:

Fra Selskapets interaksjoner med deg: Vi samler inn informasjon fra og om deg og dine transaksjoner og andre interaksjoner med oss. Dette kan omfatte når du bruker tjenestene, foretar et kjøp, registrerer deg for vår katalog, nyhetsbrev eller e-postlister, deltar i konkurranser eller andre kampanjer, deltar i en produktanmeldelse, undersøkelse eller andre lignende programmer, sender en gave eller et virtuelt gavekort til en person, eller på annen måte kontakter oss.

Hvis du foretar et kjøp hos oss, kan vi også innhente faktureringsadressen.

Informasjon du oppgir om en tredjepart: Hvis du sender noen andre en kommunikasjon fra tjenestene, kan vi samle inn informasjon som den personens navn, telefonnummer, e-postadresse og/eller leveringsadresse.

Automatisk på nettstedet: Vi, eller våre tjenesteleverandører, kan bruke informasjonskapsler, nettvarder/pikselkoder, loggfiler, JavaScript og andre teknologier for å samle inn visse ikke-personlige opplysninger om besøkende på nettstedet vårt, brukere av våre nettbaserte tjenester og interaksjoner med våre e-poster og nettannonser, og for å la selskapet holde oversikt over analyser og visse statistiske opplysninger. Vi kan for eksempel samle inn informasjon som nettlesertype, operativsystemtype eller mobilenhetsmodell, viste nettsider, lenker som klikkes på, IP-adresse, mobilenhetens identifikator eller annen unik identifikator, nettsteder du har besøkt før du kommer til nettstedet vårt, hvor lang tid du bruker på å se eller bruke nettstedet, hvor mange ganger du kommer tilbake, eller andre klikkstrøms- eller nettstedsbruksdata, e-poster vi sender som du åpner, videresender eller klikker deg gjennom til nettstedet vårt. Ved å samle inn denne informasjonen og koble den til personopplysningene dine, kan vi skreddersy nettstedet vårt og forbedre handleopplevelsen din på nettet ved å lagre preferansene dine mens du besøker et bestemt nettsted, og for å identifisere funksjoner, kampanjer, annonser og tilbud på nettstedet som kan være av spesiell interesse for deg, og for å målrette nett- og mobilannonser mot deg på tvers av datamaskiner eller enheter du måtte bruke.

Fra tredjepartskilder: Vi kan innhente informasjon fra andre kilder for å oppdatere eller supplere informasjonen du oppgir eller som vi samler inn automatisk (for eksempel informasjon for å validere eller oppdatere adressen din eller annen demografisk informasjon), eller når du kommer i kontakt med selskapet gjennom en tredjepart (inkludert gjennom sosiale nettverk) basert på registrerings- og personverninnstillingene dine på disse tredjepartsnettstedene.

Kombinasjon av informasjon: Vi kan kombinere informasjonen vi mottar fra eller om deg, inkludert informasjon du gir oss og informasjon vi automatisk samler inn via nettstedet, samt informasjon på tvers av andre datamaskiner eller enheter som du bruker, med informasjon vi samler inn eller mottar om deg fra andre kilder på og utenfor nettet, eller fra andre tredjepartskilder.

Tredjepartsanalyse og annonser: Vi kan også bruke tredjepartsannonser, analyse- og sporingsverktøy for å bedre forstå hvem som bruker nettstedet, hvordan folk bruker nettstedet, hvordan vi kan forbedre effektiviteten til tjenestene og relatert innhold, og for å hjelpe oss eller disse tredjepartene med å vise mer målrettet annonsering til deg over hele Internett. Disse tredjepartene kan bruke teknologi som informasjonskapsler, websignaler, pikselkoder, loggfiler, flash-informasjonskapsler eller annen teknologi for å samle inn og lagre ikke-personlig informasjon. De kan også kombinere informasjon de samler inn fra din interaksjon med nettstedet, med informasjon de samler inn fra andre kilder. Vi har ikke tilgang til, eller kontroll over, disse tredjepartenes bruk av informasjonskapsler eller andre sporingsteknologier.

Q: Hvilke sporingsalternativer har jeg?

A: Enkelte deler av nettstedet krever informasjonskapsler. Ved å registrere deg for og bruke tjenestene, samtykker du i bruken av informasjonskapsler. Hvis du ikke godtar bruken av informasjonskapsler, kan du ikke bruke tjenestene.  Nedenfor følger en beskrivelse av de fire kategoriene av informasjonskapsler og eksempler på hvordan vi bruker dem for å levere tjenestene til deg:

Strengt nødvendige informasjonskapsler - Disse informasjonskapslene er avgjørende for at du skal kunne bla gjennom og bruke funksjonaliteten på et nettsted, og uten dem kan ikke tjenestene leveres. Vi bruker disse informasjonskapslene blant annet til å gjenkjenne og opprettholde din innloggede status gjennom hele besøket ditt og administrere handleposen din.
Ytelsesinformasjonskapsler - Disse informasjonskapslene samler inn informasjon om hvordan besøkende bruker tjenestene, for eksempel hvilke sider de besøker og om de mottar feilmeldinger. Denne informasjonen identifiserer deg ikke individuelt og brukes samlet for å forbedre tjenestene våre.
Informasjonskapsler for funksjonalitet - Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å huske visse valg du gjør om hvordan du liker å bruke tjenestene, slik at vi kan gi deg en mer personlig tilpasset opplevelse, for eksempel preferanser for leveringsland og valuta.
Målrettede informasjonskapsler - Disse informasjonskapslene brukes til å levere nettannonser som er relevante for deg og dine interesser, og til å måle effektiviteten av reklamekampanjer. De kan plasseres på tjenestene av oss eller av våre annonseringspartnere med vår tillatelse. For mer informasjon om målretting av informasjonskapsler og din mulighet til å kontrollere bruken av dem, se avsnittet om Internett-basert annonsering nedenfor.
Det kan hende at systemet vårt ikke svarer på Do Not Track-forespørsler eller overskrifter fra noen eller alle nettlesere. Vi kan bruke informasjonskapsler eller annen teknologi for å levere mer relevant annonsering og for å koble data som er samlet inn på tvers av andre datamaskiner eller enheter som du bruker.

For å forstå hvilke valg du har for å motta mer relevant annonsering eller for å administrere innstillingene dine, kan du lese informasjonen nedenfor:


Hvis du vil vite mer om hvordan du administrerer personvern- og lagringsinnstillingene dine og melder deg ut av mottak av informasjonskapsler fra tredjepartsannonsører, kan du besøke Network Advertising Initiatives side for utmelding på http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp og www.aboutads.info/choices og følge instruksjonene for hvordan du melder deg ut. For instruksjoner om hvordan du spesifikt kan velge bort Criteos annonseringstjenester, kan du se Criteos personvernerklæring på www.criteo.com/us/privacy-policy.

Hvis du ønsker å forhindre at opplysningene dine blir brukt av Google Analytics, har Google utviklet et nettlesertillegg for bortvalg av Google Analytics, som er tilgjengelig på https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.
I tillegg finner du informasjon om informasjonskapsler, inkludert hvordan du kan avvise informasjonskapsler, på: www.allaboutcookies.org.  På mobilenheten din kan du også justere personvern- og reklameinnstillingene for å kontrollere om du ønsker å motta mer relevant reklame.

Vi eller våre tjenesteleverandører kan også bruke Flash-informasjonskapsler (også kjent som Local Stored Objects) eller andre lignende teknologier. En Flash-informasjonskapsel er en liten datafil som plasseres på en datamaskin ved hjelp av Adobe Flash eller lignende teknologi som kan være innebygd i datamaskinen din eller lastes ned eller installeres av deg på datamaskinen din. Vi bruker disse teknologiene til å tilpasse og forbedre nettopplevelsen din, forenkle prosesser og tilpasse og lagre innstillingene dine. Flash-informasjonskapsler kan for eksempel hjelpe besøkende på nettstedet vårt med å angi volumpreferanser i forbindelse med en videoopplevelse, spille spill og utføre spørreundersøkelser. De hjelper oss med å forbedre nettsidene våre ved å måle hvilke områder som er av størst interesse for kundene. De kan gjenkjennes av andre nettsteder eller av våre markedsførings- eller forretningspartnere. Flash-informasjonskapsler er forskjellige fra nettleserkapsler, og det er ikke sikkert at verktøyene for administrasjon av informasjonskapsler i nettleseren din fjerner Flash-informasjonskapsler. Hvis du vil vite hvordan du administrerer personvern- og lagringsinnstillinger for Flash-informasjonskapsler, kan du gå til http://www.macromedia.com/support/documentation/en/ flashplayer/help/settings_manager.html. Hvis du deaktiverer Flash-informasjonskapsler eller andre lignende teknologier, må du være oppmerksom på at du kanskje ikke får tilgang til visse funksjoner og tjenester som gjør nettopplevelsen din mer effektiv og hyggelig.

Q: Hvordan bruker selskapet informasjonen som samles inn?

A: Selskapet kan bruke informasjonen vi samler inn fra og om deg til følgende formål

For å validere, bekrefte, verifisere, levere, installere og spore bestillingen din (inkludert for å behandle betalingskorttransaksjoner, ordne med frakt, håndtere returer og refusjoner, føre en oversikt over kjøpene du gjør, og kontakte deg om bestillingene dine, inkludert via telefon) eller for å utføre service på produkter du har kjøpt fra oss.
For å forbedre din handleopplevelse på nettet, inkludert som en måte å gjenkjenne deg på og ønske deg velkommen til nettstedet.
For å sende deg kataloger, informasjon, nyhetsbrev, reklamemateriell og andre tilbud fra selskapet eller på vegne av våre partnere og tilknyttede selskaper.
For å gi deg tilpasset innhold på nettstedet, målrettede tilbud, kampanjer og reklame på nettstedet, gjennom andre tredjeparts nettsteder eller apper, eller via e-post, tekstmeldinger, som tilbys av selskapet eller andre markedsføringspartnere som kan være av interesse for deg.
For å forbedre nettstedene, produktene/tjenestene, kundeservicen og handleopplevelsen.
For å bruke dataene dine i et aggregert, ikke-spesifikt format for analytiske og demografiske formål.
For å beskytte sikkerheten eller integriteten til nettstedet og virksomheten vår, for eksempel ved å beskytte mot og forhindre svindel, uautoriserte transaksjoner, krav og andre forpliktelser, og håndtere risikoeksponering, inkludert ved å identifisere potensielle hackere og andre uautoriserte brukere.
For å kontakte deg når det er nødvendig eller på forespørsel, inkludert å svare på spørsmål og kommentarer fra deg og gi kundestøtte.
Som ellers beskrevet til deg på tidspunktet for datainnsamlingen.
Q: Hvilken informasjon deler selskapet med andre?

A: Selskapet kan dele personopplysninger vi samler inn fra og om deg på følgende måter:

Selskapets tilknyttede selskaper:  Vi kan dele innsamlet informasjon innad i selskapets tilknyttede selskaper og eventuelle fremtidige tilføyelser til selskapets familie av tilknyttede selskaper.

Sammarkedsføringspartnere: Visse områder av tjenestene kan bli levert til deg i samarbeid med tredjeparter, for eksempel selskaper som leverer produkter og tjenester, belønningsprogrammer, gjennomfører felles salgsprogram, konkurranser, reklamekampanjer og andre felles sponsede arrangementer. Slike tjenester vil identifisere tredjeparten. Hvis du velger å registrere deg for produkter og/eller tjenester som tilbys under Tjenestene, vil du enten gi informasjonen din til både Selskapet og en slik tredjepart, eller Selskapet kan dele informasjonen din direkte med en slik tredjepart for at tredjeparten skal kunne levere sine produkter og våre produkter og tjenester direkte til deg.

Andre tredjeparter: Selskapet kan dele informasjonen din med utvalgte partnere, tilknyttede selskaper og andre tredjeparter som vi mener kan ha tilbud eller være av interesse for deg.

Juridiske avsløringer; sikkerhet: Selskapet kan overføre og/eller utlevere informasjonen vi mottar fra og om deg for å overholde en juridisk forpliktelse; for å gi informasjon til offentlige myndigheter i samsvar med gjeldende lov, og når vi i god tro mener at loven krever det. Vi forbeholder oss også retten til å dele informasjon med juridiske myndigheter og andre selskaper for å beskytte mot svindel og redusere kredittrisiko, for å oppdage tekniske eller sikkerhetsmessige sårbarheter, for å håndheve våre vilkår for bruk eller andre gjeldende retningslinjer, eller for på annen måte å beskytte rettighetene, eiendommen, sikkerheten eller tryggheten til tredjeparter, brukere av tjenestene, selskapet eller offentligheten.

Salg av virksomhet: I løpet av den normale driften av vår virksomhet kan vi selge eller kjøpe eiendeler. Hvis en annen enhet kjøper opp hele eller deler av selskapet eller dets familie av tilknyttede selskaper, kan informasjon vi har samlet inn om deg bli overført til en slik enhet. I tillegg, hvis en konkurs- eller omorganiseringsprosedyre innledes av eller mot selskapet eller dets familie av tilknyttede selskaper, kan slik informasjon bli ansett som en eiendel i et slikt selskap og kan bli solgt eller overført til tredjeparter. Hvis et salg eller en overføring skulle skje, vil vi gjøre rimelige anstrengelser for å forsøke å kreve at mottakeren bruker personlig identifiserbar informasjon som er gitt gjennom dette nettstedet på en måte som er i samsvar med denne personvernerklæringen.

Tjenesteleverandører: Vi bruker tredjeparts tjenesteleverandører til å utføre visse tjenester på våre vegne når informasjonen er nødvendig for at de skal kunne utføre sine oppgaver.

Samlet eller anonym ikke-personlig informasjon: Vi kan også dele eller selge ikke-identifiserbar aggregert eller anonym informasjon med våre tilknyttede selskaper, agenter, tjenesteleverandører, forretningspartnere eller andre tredjeparter for deres markedsførings- eller analyseformål eller for andre lovlige formål. Denne typen ikke-identifiserbar og samlet informasjon kan ikke brukes til å identifisere deg personlig.

Tekstmarkedsføring og varsler (hvis aktuelt): Ved å oppgi telefonnummeret ditt i kassen og initialisere et kjøp, abonnere via vårt abonnement for eller et søkeord, samtykker du i at vi kan sende deg tekstmeldinger (for bestillingen din, inkludert påminnelser om forlatt handlekurv) og tilbud om tekstmarkedsføring. Tekstmarkedsføringsmeldinger vil ikke overstige X per måned. Du kan avslutte abonnementet på ytterligere tekstmeldinger ved å klikke på avmeldingslenken. Hvis du sender tekstmeldinger eller bruker automatiseringer, må du legge inn telefonnumre eller mottakernavn i importøren vår. Vi lagrer og bruker disse dataene til å vise deg kampanjeanalyser og resultater, inkludert status for levering av meldinger, status for sendte meldinger og i noen tilfeller om kjøpet resulterte i et salg. Hvis du bestemmer deg for å bruke lenkeforkortelsen vår i tekstmeldinger, samler vi inn informasjon om hvorvidt det ble klikket på lenken eller ikke, og bruker den til å vise resultater i analysene dine. Eventuelle andre tredjepartstjenester som du bestemmer deg for å bruke utenfor cthylife.com (tredjeparts lenkeforkortelse, GA-sporing osv.), vil du bli henvist til deres spesifikke retningslinjer for tredjeparter, som du må godta. Når vi sender tekstmeldingene, sender vi dataene til vår SMS-operatør for å fullføre leveringen. Informasjon deles kun med vår operatør når du starter en markedsføringskampanje. Hvis mottakerne ikke lenger ønsker å motta meldinger, må de svare på meldingen med STOPP eller ta kontakt med oss på e-postadressen nedenfor, slik at vi kan avslutte abonnementet.

Q: Hvordan kan jeg se, oppdatere eller fjerne informasjonen min?

Svar: Hvis du har foretatt et kjøp, kan du også kontakte kundeserviceavdelingen vår på e-postadressen som er oppført i avsnittet "Kontakt oss" nedenfor for å få tilgang til eller oppdatere denne informasjonen.

Du kan også utøve dine rettigheter, i henhold til gjeldende lover, til å be om at vi sletter eller begrenser tilgangen til personopplysningene dine. Det kan hende at vi må oppbevare opplysninger for lovlig tillatte formål, og dette vil bli forklart for deg hvis det er nødvendig.

Q: Hvilke valg har jeg når det gjelder å motta kommunikasjon fra selskapet?

A: Hvis du foretar et kjøp, vil du automatisk motta e-poster med salgsfremmende informasjon og direkte post fra selskapet. Vi gir kundene våre muligheten til å reservere seg mot at opplysningene deres brukes til formål som ikke er direkte relatert til plassering, behandling, oppfyllelse eller levering av en produktbestilling. Vi gir deg følgende alternativer hvis du foretrekker å reservere deg mot å motta informasjon eller materiale som vi tror kan være av interesse for deg:

Elektroniske kampanjetilbud: Du har til enhver tid muligheten til å "melde deg av" fra å motta salgsfremmende e-poster fra avsenderen ved å klikke på lenken "avslutt abonnement" i en hvilken som helst av de salgsfremmende e-postene du mottar. Hvis du har en nettkonto, kan du i tillegg endre e-postpreferansene dine når det gjelder e-post fra oss ved å logge inn på "Din konto"-delen av nettstedet.

Kampanjetilbud via direktereklame: Hvis du ønsker å bli fjernet fra vår adresseliste for bedriftskataloger, kan du kontakte en kundeservicerepresentant via e-post for å slutte å motta papirkataloger.

Annen kontakt: I alle tilfeller kan du sende oss en e-post på e-postadressen som er oppført i avsnittet "Kontakt oss" nedenfor.

Spørsmål: Hva er personvernrettighetene i California?

Svar: Hvis du er bosatt i California, kan du be om informasjon om vår utlevering av personopplysninger til tredjeparter eller tilknyttede selskaper for deres direkte markedsføringsformål av personopplysninger til tredjeparter eller tilknyttede selskaper for deres direkte markedsføringsformål. For å sende inn en slik forespørsel, vennligst send en skriftlig forespørsel til følgende e-postadresse og spesifiser at du ønsker en kopi av selskapets "California Privacy Rights"-varsel: service@lyluckin.com. Oppgi "Attn: California Privacy" i emnelinjen. Vi er ikke ansvarlige for varsler som ikke er merket eller sendt på riktig måte, eller som ikke inneholder fullstendig informasjon. Det kan ta opptil 30 dager for oss å behandle forespørselen din. Du kan sende inn en slik forespørsel én gang per år.

Ikke-tilknyttede tredjeparter er uavhengige av selskapet, og hvis du ønsker å motta informasjon om dine valg om offentliggjøring eller stoppe kommunikasjon fra slike tredjeparter, må du kontakte disse ikke-tilknyttede tredjepartene direkte.

Spørsmål: Hva med barns personvern?

Svar: Det er viktig for oss å beskytte barns personvern, og nettstedet er ikke beregnet på barn under tretten år. Vi retter ikke nettstedet mot, og vi samler heller ikke bevisst inn personlig informasjon fra, slike barn. Hvis du ikke er 18 år eller eldre, er du ikke autorisert til å bruke tjenestene. Hvis selskapet får vite at et barn under tretten år har gitt personlig identifiserbar informasjon til nettstedet, vil det gjøre rimelige anstrengelser for å fjerne slik informasjon fra sine filer.  Foreldre bør være oppmerksomme på at det finnes foreldrekontrollverktøy tilgjengelig på nettet som du kan bruke for å forhindre at barna dine sender inn informasjon på nettet uten foreldrenes tillatelse eller får tilgang til materiale som er skadelig for mindreårige.

Spørsmål: Hva med sikkerheten?

Svar: Vi har tatt visse fysiske, administrative og tekniske skritt for å beskytte informasjonen vi samler inn fra og om våre kunder og besøkende på nettstedet. Selv om vi gjør vårt ytterste for å sikre integriteten og sikkerheten til nettverket og systemene våre, kan vi ikke garantere for sikkerhetstiltakene våre. Når du oppgir sensitiv informasjon (for eksempel kredittkortinformasjon) i skjemaene våre, krypterer vi overføringen av denne informasjonen ved hjelp av SSL-teknologi (Secure Socket Layer).

Q: Hva med andre nettsteder?

A: Nettstedet vårt kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder som ikke er tilknyttet selskapet. Disse nettstedene kan sende sine egne informasjonskapsler til besøkende, samle inn data eller be om informasjon om deg. Personvernerklæringene til disse andre nettstedene kan være svært forskjellige fra våre retningslinjer. Vi er ikke ansvarlige for personvernpraksisen til disse andre nettstedene, og vi kan ikke garantere sikkerheten til personopplysninger du oppgir til eller som samles inn av slike tredjeparts nettsteder.

Spørsmål: Hvor og hvor lenge lagres opplysningene mine?

Svar: Personopplysningene dine kan bli lagret og behandlet på servere i USA/Canada/Hong Kong og er underlagt lovene i USA/Canada/Hong Kong. Serverne og databasene der informasjonen kan være lagret, kan befinne seg utenfor det landet du har tilgang til dette nettstedet fra, og i et land der databeskyttelseslover og andre lover kan avvike fra det landet du bor i. Personopplysningene dine kan bli utlevert som svar på henvendelser eller forespørsler fra offentlige myndigheter eller for å svare på rettslige prosesser i de landene der vi driver virksomhet. Du samtykker til slik overføring av personopplysningene dine på tvers av landegrensene.

Personopplysninger som vi samler inn, får tilgang til eller behandler, vil kun bli oppbevart så lenge det er nødvendig for å oppfylle de formålene de ble samlet inn for, så lenge det er nødvendig for våre legitime forretningsformål, eller så lenge det er påkrevd eller autorisert ved lov. Personopplysninger som ikke lenger er nødvendige for å oppfylle de identifiserte formålene, vil bli destruert, slettet eller avidentifisert eller anonymisert.

Q: Hva hvis jeg bor internasjonalt?

A: Vår digitale virksomhet utføres, helt eller delvis, i USA/Canada/Hong Kong. Uavhengig av hvor du bor, samtykker du i at personopplysningene dine overføres, behandles og lagres i USA/Canada/Hongkong, og tillater at selskapet bruker og samler inn personopplysningene dine i samsvar med denne personvernerklæringen.

Q: Hvordan kommuniserer selskapet endringer i disse retningslinjene?

A: Eventuelle endringer i våre retningslinjer for personvern vil bli lagt ut her, slik at du alltid vet hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi kan bruke denne informasjonen og om vi kan utlevere den til noen. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet etter at endringer i disse vilkårene er lagt ut, betyr det at du godtar disse endringene.

Spørsmål: Hvem kan jeg kontakte hvis jeg har ytterligere spørsmål eller bekymringer om disse retningslinjene?  Hvordan sender jeg inn klager?

Svar: Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt hvis du har spørsmål eller bekymringer angående vår personvernpraksis. Ta gjerne kontakt med kundeservice hos Spriteliving Limited via e-post på service@lyluckin.com. For alle forespørsler om å avslutte abonnementet, kontakt service@lyluckin.com. For personvernrelaterte spørsmål, kontakt service@lyluckin.com.

Vi er åpne om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger, og vi tar gjerne imot spørsmål og bekymringer fra deg. Hvis du har bekymringer eller klager på måten vi håndterer personopplysningene dine på, kan du kontakte oss på service@lyluckin.com. I den grad du mener at vi ikke har tatt hensyn til dine bekymringer eller på annen måte velger å gjøre det, har du rett til å sende inn en klage til en tilsynsmyndighet i landet der du bor og/eller USA. Du kan kontakte US Federal Trade Commission angående dine bekymringer. For mer informasjon, se https://www.ftc.gov/faq/consumer-protection/submit-consumer-complaint-ftc.